nVision Global Technology Solutions, Inc.
De visie van morgen, vandaag.
plaatshouder voor flash-film

Persbericht:nVision Global Technology Solutions, Inc. neemt Traconi AS in Oslo, Noorwegen, over.

Atlanta, GA VS. (5 juni 2009) – nVision Global Technology Solutions, Inc., een toonaangevende wereldwijde dienstverlener op het gebied van controle en betaling van vrachtkosten en logistiek management, met haar hoofdkantoor in McDonough, GA (VS) kondigde vandaag aan dat het het in Oslo, Noorwegen, gevestigde bedrijf Traconi AS heeft overgenomen, dat gespecialiseerd is in vrachtinkoop op de internationale markt. De voorwaarden van de overname werden niet bekendgemaakt.

“De technologie en diensten van Traconi gecombineerd met de huidige producten en diensten van nVision Global zorgen voor transparantie in de gehele toeleveringsketen van vrachtbestelling, transparantie van verzendingen, controle en betaling, tarieven- en contractonderhoud en vrachtinkoop. Ons doel is onze klanten een gestroomlijnd proces voor vrachtoffertebeheer te bieden. De grootste bron voor een goede offerte is de informatie die tijdens het controle- en betalingsproces voor vrachtfacturen wordt verzameld. Dankzij deze Business Intelligence is een uitgebreide analyse en optimalisatie mogelijk, die het besluitvormingsproces ondersteunen. De overname van Traconi’s technologie- en dienstenpakket ondersteunt het streven van nVision Global naar het aanbieden van een echte wereldwijde, single-sourceoplossing aan haar huidige en toekomstige klanten”, aldus Luther M. Brown, oprichter en CEO van nVision Global.

“Onze klanten profiteerden reeds van de geweldige voordelen van een wereldwijde single-sourcedatabase met verzendingen, de mogelijkheid om wereldwijd de activiteiten met een specifiek transportbedrijf te bekijken of de activiteiten van het ene land naar het andere. En dat wordt nu nog beter dankzij het vrachtinkoopmanagement. Onze klanten hebben nu de mogelijkheid om hun transportkosten nog beter te beheren en te verlagen”, zegt Dominic McGough, Managing Director, Europe van nVision Global.

nVision Global heeft vestigingen in Azië (2), Europa (2), Noord-Amerika (3) en Midden-Amerika (1), waar vrachtfacturen van ruim 190 landen en in 45 verschillende valuta's worden verwerkt. In de toekomst zijn aanvullende vestigingen in Australië, Zuid-Amerika en Zuid-Oost-Europa gepland. Dominic McGough wijdt het continue succes van het bedrijf aan één enkele bedrijfsfilosofie: “Een “partnerschap” aan te gaan met onze klanten door geavanceerde technologie, flexibele processen, Business Intelligence en een voor de bedrijfstak ongeëvenaarde klantenservice te bieden.”

 

 

 

nVision Connect


Recent nieuws

15/06/09: nVision Global Technology Solutions, Inc. neemt Application Engineering Group Costa Rica over. (AEG Costa Rica) een dochtermaatschappij van het in St. Louis, MO gevestigde IT-dienstverleningsbedrijf Application Engineering Group Inc., (AEG). (meer)

15/06/09: nVision Global Technology Solutions, Inc. neemt het in Oslo, Noorwegen, gevestigde bedrijf Traconi AS over, dat gespecialiseerd is in vrachtinkoop op de internationale markt. (meer)

28/05/09: nVision Global:Inbound Logistics Top 100 logistieke IT-dienstverlener. (meer)

 

Met dank aan

 

Hulpbronnen

 

nVision-scorekaart

 

 

 

 

nVision Global Wereldwijd hoofdkantoor   1900 Brannan Road, McDonough, GA 30253 VS   770.474.4122