nVision Global Technology Solutions, Inc.
De visie van morgen, vandaag
Software voor logistiek management

Diensten voor logistiek en transportmanagementHet team van ervaren transportprofessionals van nVision biedt bedrijfsbrede software en diensten op het gebied van logistiek management. Onze software voor logistiek management en proactieve focus op continue verbetering van processen bieden onze klanten oplossingen gebaseerd op de "beste praktijken". Wij brengen nieuwe ideeën om de huidige processen te verbeteren en doorlopende productiviteitsverbeteringen te stimuleren die direct tot de essentie gaan.

nVision Software voor logistiek management

 

iShip - Software voor transportmanagement

iProcurement - nVision biedt een volledig vrachtofferteplatform dat alle transporttransportmiddelen omvat. nVisions “Tender Services” omvat een pakket van vier vrachtoffertediensten die speciaal zijn ontworpen om de werklast te verlagen, de zichtbaarheid op de markt te vergroten en het besluitvormingsproces te ondersteunen met nVisions geavanceerde optimalisatie- en allocatiehulpmiddelen. Lees meer...

diensten voor transportmanagement

iShip - Deze module voor het selecteren van transportbedrijven bepaalt de optimale aanbieder op basis van vooraf bepaalde parameters inclusief bijkomende werkzaamheden, belastingen, kosten en andere kritische factoren, waarna een aangepaste vrachtbrief wordt gekozen en opgesteld.

Grafiek voor software voor logistiek management

Shipments Module - Deze volledig functionele module omvat alle aspecten van uw verzendingsgegevens voor een order. Daartoe behoort het maken van nieuwe of het wijzigen en bekijken van bestaande verzendingen in combinatie met volggegevens en details. Bij ontvangst van de verzendingen kunnen zij worden gevalideerd via een onlineroutingapplicatie. Met deze module kan de gebruiker ook geselecteerde verzendingsrecords consolideren tot één enkele verzending waardoor de gebruiker verzendingen kan consolideren, verschillende tarieven kan gebruiken en de route met de routegids van een klant kan vergelijken, en via e-mail kan aanbieden en vervolgens een vrachtbrief kan opstellen.

iShipStatus - Software voor transportmanagement

iShipStatus - Deze onlinegebeurtenisbeheermodule geeft de huidige en historische status van een verzending aan door middel van EDI-updates van de leveranciers van onze klanten over de status van elke verzending.

iClaims - Softwaremodule voor logistiek management

iClaims - Deze onlineclaimsmodule biedt een geautomatiseerde methode voor het invoeren en indienen van verlies- en schadeclaims bij de aangesloten transportbedrijven. Met deze module kan klanten het vrachtclaimbeheer van hun bedrijf stroomlijnen.

 

Adviesdiensten

De ervaren logistieke professionals van nVision bieden een groot aantal verschillende adviesdiensten om uw gehele wereldwijde toeleveringsketen te helpen optimaliseren en stroomlijnen; tot deze diensten behoren o.a.:

  • Benchmarking
  • Onderzoek naar plaatsen
  • Tariefonderhandelingen
  • Geoptimaliseerde distributie
  • KPI-ontwikkeling en -bewaking
  • Ontwikkeling van routegidsen
  • Naleving door transportbedrijven en leveranciers
  • En nog veel meer!

 

 

 

nVision Global Wereldhoofdkantoor   1900 Brannan Road, McDonough, GA 30253 VS  770.474.4122