nVision Global Technology Solutions, Inc.
De visie van morgen, vandaag.
Vrachtoffertes

iProcurementMet behulp van onze in eigen beheer ontwikkelde onlinesoftware voor het beheer van vrachtoffertes biedt nVision wereldwijde vrachtoffertediensten aan tegen concurrerende prijzen van een aanzienlijk aantal gekwalificeerde transportbedrijven wereldwijd.

nVision biedt een volledig vrachtofferteplatform dat alle transporttransportmiddelen omvat. nVisions “Bid Services” omvat een pakket van vier vrachtoffertediensten die speciaal zijn ontworpen om de werklast te verlagen, de zichtbaarheid op de markt te vergroten en het besluitvormingsproces te ondersteunen met nVisions geavanceerde optimalisatie- en allocatiehulpmiddelen.

nVision Global - iProcurement

 

Quick Quote Service

Dit is een geperfectioneerde dienst ter ondersteuning van uw regelmatige niet-contractuele inkoopactiviteiten inclusief:

 • Sjabloon voor een snelle offerte
 • RFQ binnen één uur verstuurd
 • Toegang tot nVisions database met transportbedrijven
 • Offerteperiode vanaf 6 uur
 • Samenvatting van een snelle offerte
Standard 24 Hour Service

Dit is een gestandaardiseerde dienst ontworpen voor offertes voor FTL (Full Truck Load/volle vrachtwagenlading) inclusief:

 • Een standaard offertesjabloon met keuze uit een vaste set beslissingsparameters
 • Offertes worden binnen 24 uur verstuurd
 • Toegang tot nVisions database met transportbedrijven
 • Ondersteuning van transportbedrijven
 • Een eenvoudig offerteanalyserapport wordt binnen 24 uur na ontvangst van de offertes verstuurd
Advanced Service

Dit is een flexibele dienst ontworpen voor LTL-, FCL-, LCL- en complexe FTL-offertes inclusief:

 • Ondersteuning bij het opstellen van complete offertes
 • Offertes worden binnen 24 uur verstuurd
 • Meerdere offerterondes
 • Toegang tot nVisions database met transportbedrijven
 • Offertebeheerdienst
 • Het geavanceerde analyserapport wordt binnen 48 uur na ontvangst van de offertes verstuurd
 • Geoptimaliseerde combinatie van routes
Project Management Service

Denkt u aan een gecentraliseerde vrachtinkoop en/of het gebruik van iProcurement-hulpmiddelen?

Met deze dienst bereikt vrachtinkoop een hoger niveau.

Onze ervaren professionals helpen u met het ontwikkelen van een bedrijfsstrategie op basis van de beste praktijken op het gebied van vracht iProcurement. Als projectleider stellen wij een projectteam samen, analyseren wij de huidige situatie, ontwikkelen wij uw strategie, stellen wij een actieplan op en implementeren wij het plan met behulp van onze Standard 24 of Advanced Service.

 

 

 

nVision Quick Quote Service®
De nVision Quick Quote Service® is de perfecte ondersteuning van uw regelmatige niet-contractuele inkoopactiviteiten. U krijgt meer tijd, bereikt meer transportbedrijven in minder tijd en ontvangt een snelle, vergelijkbare samenvatting van offertes van een groot aantal verschillende transportbedrijven.

Bent u urenlang aan de telefoon, verstuurt u talloze e-mails en wacht u op dringende offertes? Voor ca. 80% van uw vrachtkosten gelden langdurige contracten. Maar de resterende 20% heeft betrekking op regelmatige niet-contractuele inkoopactiviteiten. Bijvoorbeeld bij dringende niet-geplande orders en bedrijfseenheden die vrachtkosten nodig hebben voor commerciële offertes. Deze 20% zijn tijdrovend, omslachtig en vereisen uw aandacht die u anders kunt schenken aan taken die meer waarde toevoegen.

Onze Quick Quote Service® is ontwikkeld om uw regelmatige niet-contractuele inkoopactiviteiten te ondersteunen. Geen installatie of training vereist. U hoeft alleen de aangepaste en herbruikbare sjabloon naar nVision te sturen. Ontvang een gerangschikte samenvatting van de offertes binnen de gewenste tijd. Met nVision bereikt u vele gekwalificeerde transportbedrijven en krijgt u gegarandeerd een snel antwoord in een vergelijkbare en concurrerende formaat.

Terug naar boven

 

nVision Standard 24 Service®
De nVision Standard 24 Service® is alles wat u nodig hebt om snel uw FTL-offertes op te stellen en deze comfortabel en op een marktconforme manier uit te voeren. Bereik meer transportbedrijven en besteed minder tijd dan ooit tevoren.

Besteedt u dagen of weken aan het bekijken van offertegegevens van transportbedrijven? Of aan het vergelijken van offertes in meerdere opzichten en het vinden van transportbedrijven die aan uw eisen en doelstellingen voldoen?

Onze Standard 24 Service® is een pakket dat zorgvuldig is ontworpen voor FTL-offertes. Een door het systeem gegenereerde, gestandaardiseerde gegevensverzamelbestand zorgt ervoor dat uw FTL-offerte altijd dezelfde algemene structuur heeft zodat u offertes gemakkelijk kunt vergelijken. Wij plaatsen de offerte binnen 24 uur op www.nvisionglobal.com. Wij nemen het offertebeheer voor onze rekening EN sturen u een gestandaardiseerd vergelijkend offerterapport binnen 24 uur na afloop van de offerteperiode.

Terug naar boven

 

nVision Advanced Service®
De nVision Advanced Service® is een uitgebreid pakket ontworpen voor alle transportofferteformaten (bijv. FTL, LTL, FCL). De dienst automatiseert de complexe vrachtinkoop voor zowel contractuele als onregelmatige offertes op een snelle en betrouwbare manier.

Wist u dat slechts 27% van de bedrijven een beperkte analyse van de vrachtkosten uitvoert voordat zij een offerte uitbrengen?* Weet u hoe u de vergelijking van offertes op een identieke manier kunt automatiseren?

*) Bron: Aberdeen Group, "Achieving Closed- Loop Transportation Spend Management"

Onze Advanced Service® ondersteunt de instelling van gedetailleerde besluitvormingsparameters voor verschillende transportmiddelen. Met behulp van algemene, door het systeem gegenereerde offerteopstelmatrices vereenvoudigen en standaardiseren wij de manier waarop u uw vrachtoffertes opstelt. Onze geautomatiseerde analyserapporten voor offertecombinaties worden binnen 24-48 uur na afloop van de offerteperiode naar uw computer gestuurd.

Terug naar boven

 

nVision Project Management Service®
De nVision Project Management Service® is een volledig projectpakket voor klanten die van plan zijn hun vrachtinkoop te centraliseren. Schaf de gedecentraliseerde, arbeidsintensieve en tijdrovende vrachtinkoop af en krijg meer koopkracht als bedrijf.

Elke logistieke manager heeft zijn of haar eigen manier om vrachtinkoopprocessen uit te voeren. Waarom zou u niet alle krachten bundelen voor meer transparantie en koopkracht?

Met onze Project Management Service® doorloopt u alle "verplichte" stappen zodat u een bedrijfsbrede, gestandaardiseerde manier van vrachtinkoop krijgt. Tot de resultaten behoren verhoogde transparantie dankzij een gestandaardiseerde tarievenstructuur, algemene offertesjablonen voor alle transportmiddelen en gestandaardiseerde vrachtcontracten ter vereenvoudiging van het onderhoud. Wij gebruiken de resultaten van het project om de nVision 24 service® en/of nVision Advanced Service® in te stellen als uw toekomstige hulpmiddelen voor vrachtinkoop.

Terug naar boven

 

 

 

 

nVision Global Wereldwijd hoofdkantoor   1900 Brannan Road, McDonough, GA 30253 VS   770.474.4122