nVision Global Technology Solutions, Inc.
De visie van morgen, vandaag.
plaatshouder voor flash-film

Welkom:nVision Global is een toonaangevende dienstverlener op het gebied van de controle en betaling van vrachtfacturen en logistiek management die oplossingen voor de bedrijfsbrede toeleveringsketen biedt.

Als een wereldwijde business-“partner” biedt nVision niet alleen een snelle, juiste vrachtbetalingsoplossing, maar ook in de bedrijfstak toonaangevende informatiebeheerdiensten die noodzakelijk zijn om onze cliënten te helpen de efficiencies in hun toeleveringsketen te maximaliseren.

Vrachtcontrolegrafiek Freight Payment Logistics Management Business Intelligence Global Services Claims

 

nVision Connect

nVision iProcurement


Recent nieuws

November 2010: Freight Audit on the Rise in Europe. Please click here to read the article from Automotive Logistics Magazine.

15/06/09: nVision Global Technology Solutions, Inc. neemt Application Engineering Group Costa Rica over. (AEG Costa Rica) een dochtermaatschappij van het in St. Louis, MO gevestigde IT-dienstverleningsbedrijf Application Engineering Group Inc., (AEG). (meer)

15/06/09: nVision Global Technology Solutions, Inc. neemt het in Oslo, Noorwegen, gevestigde bedrijf Traconi AS over, dat gespecialiseerd is in vrachtinkoop op de internationale markt. (meer)

 

iProcurement

 

nVision-scorekaart

 

 

 

 

nVision Global Wereldwijd hoofdkantoor   1900 Brannan Road, McDonough, GA 30253 VS   770.474.4122