nVision Global Technology Solutions, Inc.
De visie van morgen, vandaag
Wereldwijde services

Wereldwijde services voor de facturering van vrachtkosten:

 

Informatie in de "wereld" van financiële controle en betaling van facturen voor vrachtkosten


Financiële controle en het betalen van internationale vrachtkostenfacturen is niet hetzelfde als zorgen voor een werkelijk wereldwijde oplossing voor wereldwijde services op het gebied van financiële controle en betaling van vrachtkosten. Vele Noord-Amerikaanse leveranciers met faciliteiten in de Verenigde Staten zijn trots op internationale verwerkingsmogelijkheden, omdat ze facturen verwerken die afkomstig zijn uit andere landen en bestemd zijn voor de Verenigde Staten. Zulke facturen zijn niet kenmerkend voor de gebruikelijke karakteristieken van facturen vanuit de gehele wereld. In het algemeen worden ze in één valuta, gewichtmeting en taal gepresenteerd en staat er geen informatie op zoals BTW of andere relevante belastingen die van toepassing zijn op transportkosten over de gehele wereld. Deze facturen missen gewoonlijk de gegevenselementen die nodig zijn om facturen in de wereldwijde markt correct financieel te controleren en te betalen.

Elke klant is anders en dat is de reden waarom we iedereen hetzelfde behandelen. Op de internationale markt eist iedere klant om controle en betaling van vrachtfacturen die speciaal is afgestemd op hun individuele behoeften; nVision is dankzij haar flexibiliteit en technologie de ideale partner om vandaag en in de toekomst aan deze eisen te voldoen. Dankzij onze toewijding tot hoge kwaliteit door aanhoudende verbetering, technologische uitbreiding en klantenservices kunnen wij u 24 uur per dag mondiaal efficiënt en intelligent van dienst zijn. Tegenwoordig betekent stilstaan achteruit gaan. Wat vandaag erkend wordt als superieure technologie is in no time oude koek: technologie moet altijd vooruit gaan.

nVision biedt een wereldwijd platform en wereldwijde database op één enkele plaats voor klanten die een "one stop"-oplossing willen. Onze innovatieve, waarde creërende technologie komt tegemoet aan alle aspecten van factuurverwerking, ongeacht oorsprong of bestemming. We hebben bijvoorbeeld tabellen voor financiële controle die ontworpen zijn om het specifieke BTW-bedrag te berekenen dat op een factuur verschuldigd is volgens de betalingsvoorwaarden, de mogelijkheid om incotermen te valideren en valutaconversies door te voeren en kosten te rapporteren in één valuta voor de onderneming en ook de factureringsvaluta.

Ons World Wide Web wordt elke dag breder. Behalve het technologische centrum van de onderneming nVision in Atlanta, GA (VS) is nVision trots op drie verwerkingscentra op drie continenten. Onze wereldwijde aanwezigheid wordt ondersteund door medewerkers die vloeiend zijn in ruim 25 talen en vrachtfacturen uit meer dan 190 landen betalen. Gekoppeld aan onze zeer geavanceerde analytische hulpmiddelen voor informatiebeheer, doet onze staf zijn best om een inclusieve wereldwijde oplossing te leveren met een flexibiliteit en toekomstplanning die voldoen aan uw huidige en toekomstige behoeften.

De voordelen omvatten:
  • Goedkope Six Sigma-methodologie en toewijding aan procesverbetering
  • Wereldwijde klantenservice 24/7
  • Expertise in relevante transportbelastingen in een wereldwijde omgeving
  • Incoterm-valideringen
  • Internationale mapping en graphing
  • Innovatieve, waarde creërende logistieke technologie
  • Gevestigd leider in industrietrends
  • Voldoet aan Sarbanes Oxley
  • Ondersteuning in meerdere talen en gegevensformaten
  • Klantspecifiek regelbeheer en dito verwerking

 

 

 

nVision Global Wereldhoofdkantoor   1900 Brannan Road, McDonough, GA 30253 VS  770.474.4122