nVision Global Technology Solutions, Inc.
De visie van morgen, vandaag.
plaatshouder voor flash-film

Persbericht:nVision Global Technology Solutions, Inc. neemt Application Engineering Group Costa Rica over.

Atlanta, GA VS. (5 juni 2009) – nVision Global Technology Solutions, Inc., een toonaangevende wereldwijde dienstverlener op het gebied van controle en betaling van vrachtkosten en logistiek management, met haar hoofdkantoor in McDonough, GA (VS) kondigde vandaag aan dat het Application Engineering Group Costa Rica heeft overgenomen. (AEG Costa Rica) een dochtermaatschappij van het in St. Louis, MO gevestigde IT-dienstverleningsbedrijf Application Engineering Group Inc., (AEG). De voorwaarden van de overname, die op 22 mei werd afgesloten, werden niet bekendgemaakt.

Krachtens de verkoopovereenkomst zal AEG Costa Rica onderdeel worden van het nVision Global netwerk van operationele, klantenservice- en transporttechnologische ontwikkelingscentra. “De overname van AEG in Costa Rica ondersteunt de continue strategische wereldwijde uitbreiding van nVision Global en biedt huidige en toekomstige klanten de wereldwijde verwerkings- en ondersteuningsdiensten aan die nodig zijn voor een echte wereldwijde, single-source oplossing”, aldus Luther M. Brown, oprichter en CEO van nVision Global. Momenteel heeft nVision Global vestigingen in Azië (2), Europa (2), Noord-Amerika (3) en Midden-Amerika (1), en is van plan aanvullende vestigingen in Australië, Zuid-Amerika en Zuid-Oost-Europa te openen.

Op dit moment verwerkt nVision Global vrachtfacturen uit ruim 190 landen in meer dan 45 verschillende valuta's. Uit de aanzienlijke groei van het bedrijf blijkt dat nVision Global erkend wordt als een van de snelst groeiende wereldwijde bedrijven voor de controle en betaling van vrachtkosten in de bedrijfstak. Keith Snavely, adjunct-directeur Verkoop, wijdt het continue succes van het bedrijf aan één enkele bedrijfsfilosofie: “Een “partnerschap” aan te gaan met onze klanten door geavanceerde technologie, flexibele processen, Business Intelligence en een voor de bedrijfstak ongeëvenaarde klantenservice te bieden.”

Over Application Engineering Group, Inc. (AEG) en AEG Costa Rica

AEG is een in St. Louis, MO gevestigd IT-dienstverleningsbedrijf dat uitgebreide bedrijfsoplossingen biedt aan bedrijven en organisaties overal in de VS. AEG helpt haar klanten een concurrentievoordeel te behalen, de efficiency te verbeteren en de kosten te verlagen binnen hun eigen IT-organisatie. AEG biedt deze diensten aan Fortune 100-ondernemingen alsmede aan kleine en middelgrote bedrijven aan. AEG Costa Rica bood dezelfde diensten aan in een 'kust'-omgeving.

Over nVision Global Technology Solutions, Inc.

nVision Global Technology Solutions, Inc. is een toonaangevende dienstverlener op het gebied van de wereldwijde controle en betaling van vrachtkosten en logistiek management. Met vestigingen in Noord-Amerika, Midden-Amerika, Europa en Azië biedt nVision Global multinationals oplossingen aan op het gebied van wereldwijde (voor)controles en betaling van vrachtfacturen en logistiek management alsmede operationele Business Intelligence die noodzakelijk zijn om hun wereldwijde toeleveringsketen te optimaliseren en stroomlijnen.

 

 

 

nVision Connect


Recent nieuws

15/06/09: nVision Global Technology Solutions, Inc. neemt Application Engineering Group Costa Rica over. (AEG Costa Rica) een dochtermaatschappij van het in St. Louis, MO gevestigde IT-dienstverleningsbedrijf Application Engineering Group Inc., (AEG). (meer)

15/06/09: nVision Global Technology Solutions, Inc. neemt het in Oslo, Noorwegen, gevestigde bedrijf Traconi AS over, dat gespecialiseerd is in vrachtinkoop op de internationale markt. (meer)

28/05/09: nVision Global:Inbound Logistics Top 100 logistieke IT-dienstverlener. (meer)

 

Met dank aan

 

Hulpbronnen

 

nVision-scorekaart

 

 

 

 

nVision Global Wereldwijd hoofdkantoor   1900 Brannan Road, McDonough, GA 30253 VS   770.474.4122