nVision Global Technology Solutions, Inc.
De visie van morgen, vandaag
Over ons

Over ons:

 

Sinds haar oprichting heeft nVision Global zich ontwikkeld van een regionaal bedrijf voor de betaling van vrachtkosten tot een van de snelst groeiende dienstverleners op het gebied van wereldwijde controle en betaling van vrachtkosten en logistiek management in de bedrijfstak. nVision beschikt over vestigingen op vier continenten, superieure technologie, hoogwaardige diensten en uitgebreide, ongeëvenaarde Business Intelligence-toepassingen.

Bij de samenwerking met onze klanten luisteren we en passen we onze processen dynamisch aan om aan alle unieke zakelijke behoeften van de klant te voldoen. Ons antwoord op de behoeften van elke klant is uniek in de industrie. We wijden ons aan deze filosofie en begrijpen dat een succesvolle relatie afhangt van het leveren van de meest geavanceerde technologie, concentratie op kwaliteit, flexibele processen, service zonder weerga en wereldwijde zakelijke informatie.

 


nVision Global in een oogopslag:
  • Wereldwijd hoofdkantoor in Atlanta, Georgia (VS).
  • Verwerkingscentra op vier continenten.
  • Kerndiensten omvatten dienstverlening op het gebied van wereldwijde financiële controle en betaling van vrachtvervoer, logistiekmanagement en claims.
  • Jaarlijkse verwerking van 63.000.000 facturen.
  • Jaarlijkse verwerking van USD 3,1 miljard in vrachtaansprakelijkheid.
  • Experts in het verwerken van facturen die te maken hebben met alle vormen van transport.

 

 

 

 

nVision Global Wereldhoofdkantoor   1900 Brannan Road, McDonough, GA 30253 VS  770.474.4122